Haideti sa facem un top Fly Crazy unde voi sunteti cei care il formeaza doar daca postati o piesa preferata. Noi le punem in top si urmeaza sa fie si votate de ceilalti membrii.
Ups )
Nu mi`am dat seama am crezut ca trebuie sa votam ) !! YouTube Video
Editat de Iully la 13-05-2010 13:14
Radio Balcesti !!
http://radio.balcesti.ro
Este "Top 20"!..Chiar nu aveti melodii preferate?Sunt foarte multe piese bune care pot sa intre usor in acest top.
Nu ignorati vraja muzicii, folositi-va de ea!Nu incerca sa devii un om de succes, incearca sa devii un om de valoare.
Spuneam intr-o postare anterioara,cu parere de rau,ca lumea a uitat sa socializeze,sa zambeasca,sa se bucure de frumos,de lucrurile simple..si poate asta explica lipsa de colaborare a unora dintre membrii.Fiecare dintre noi suntem prinsi in valtoarea vietii de zi cu zi,plina de stres,telefoane care suna neincetat,trafic aglomerat,e-mailuri,job-uri,deadline-uri,dar trebuie sa gasim putin timp pentru relaxare,bucurie,socializare,cunoastere..Si toate acestea,ca de altfel si o simpla postare pe un site unde ne-am facut cont,nu costa mult.Va asigur ca este mai putin decat parfumul din ultima colectie Versace.
Eu una,ma bucur sa fiu "alaturi"de voi! Nu incerca sa devii un om de succes, incearca sa devii un om de valoare.
Cei care ar fi fost de acord cu difuzarea manelelor dupa ora 23, ar fi votat direct manele. Cei care nu asculta deloc, voteaza NU cu ochii inchisi. Multi insa asculta acasa numai manele