|
Hummer?E istorie,iata viitorul.
|
| spiner |
Postat la 16-06-2010 17:04
|

Moderator

Postări: 62
|
Supermașina offroad: Shadow Hawk STV
Asa își descrie compania Shadow Hawk Vehicles viitoarele creații. Niște supercaruri offroad care îmbină calitățile unui Hummer cu performanțele unui Veyron.

Deocamdată, doar creații virtuale, dar se pare că din 2011 vor deveni realitate.

Uitați că există SUV-uri, pentru că acum vorbim de STV: Super Terrain Vehicles.

Șasiul din titaniu duce, astfel, la un raport de numai 1,9 kg/CP, iar performanțele sunt estimate la 335 km/h viteză maximă și doar 3,5 secunde pentru demarajul 0-100 km/h. În condițiile utilizării unor roți cu un diametru total de 62 inch!

Totuși, modelul de bază, Steel Hawk, se folosește de un V8 de numai 360 CP, iar masa mașinii depășește 2,5 tone
Hai in pat,daca e ceva BUZZ |
| |
|
|
| Thana |
Postat la 17-06-2010 02:01
|
Membru nou

Postări: 3
|
Si de ce nu e nici macar o poza REALA disponibila cu masina ssta? Si unde e concept car-ul lor? Unde se poate vedea in realitate masina sta? Si cum o masina de dimeniunea unui Corvette poate sa faca fata in conditii extreme?
Asa e o alta informatie de gen "hoax", "urban legend", etc. Oricum de la 1 milion in sus de para nu prea stiu cine din Balcesti si-o poate permite, fie si decat sa se uite la ea. |
| |
|
|
| spiner |
Postat la 17-06-2010 02:04
|

Moderator

|
Cred ca toate raspunsurile le gasesti mai sus.
| |
|
|
| Thana |
Postat la 17-06-2010 14:46
|
Membru nou

|
Da' tu crezi ca mai intrebam daca raspunsurile erau date? Ideea unei discutii nu e sa iei niste informatii de pe un blog si sa le pui pe alt blog, ci sa te intrebi daca informatiile sunt reale si sa accepti incercarea de a discuta.
Daca ma uit numai la poze... Cum spui tu ca pozele sunt reale cand se vede de la o posta ca sunt facute pe calculator? Am cautat pe net si TOATE pozele gasite erau facute pe calculator. Nici macar una sa arate masina expusa undeva, la un show, intr-un loc public, etc.
Si iti spun din experienta proprie in lansarea de masini. O masina nu se poate lansa in mai putin de un an daca nu exista un prototip cu MULTI ani inainte. Un prototip pe care poti sa-l atingi. Sunt o multime de teste care trebuie facute, trebuie sa intrune standardele de siguranta americane, etc.
Cum spuneam stirea e "hoax". |
| |
|
|
| spiner |
Postat la 17-06-2010 14:56
|

Moderator

|
Nu stiam unde e filozoful.
Pozele sunt reale si nu am zis ca e masina reala.Daca te uiti ATENT o sa realizezi ca am specificat ca este proiect virtual.
Deocamdată, doar creații virtuale, dar se pare că din 2011 vor deveni realitate.
si asa pot sa tot continui daca nu te intereseaza uitete la ciorba din farfuria ta si sti vorba aia?: daca taceai filozof ramaneai asa prin vorbele tale nu inteleg unde bati ca daca vrei sa imi zici ceva imi zici intr-un rand maxim 2 dar tu scri ca o poveste si nu inteleg nimic.Daca cineva de pe acest forum intelege ce vrei sa zici si undevrei sa bati sa ma anunte si pe mine .
pace
Editat de spiner la 17-06-2010 15:01
| |
|
|
| Thana |
Postat la 18-06-2010 01:38
|
Membru nou

|
Nu sunt filosof, sunt inginer. Si mai fac si masini.
Pai si daca e proiect virtual, atunci cum de o sa iasa masina pe piata anul viitor adica in 6 luni?
Pai asta vad ca e forum public, daca postezi ceva sa te astepti ca ideile tale sa fie si combatute, nu poate toata lumea sa fie de acord cu tine si mai ales cand sursele sunt si neverificate si sunt destule "flaws" in povestire.
Si chestia cu "uitatul in ciorba mea" e dovada de proasta crestere din partea ta, mai ales ca nu cunosti persoana cu care vorbesti, acea persoana ti-a vorbit in limitele bunului simt si conform cu nick-ul mai este si femeie. |
| |
|
|
| spiner |
Postat la 18-06-2010 13:11
|

Moderator

|
Nu mai suferi de inginerie ca de oameni ca tine sunt satul.
Nu iti convine ceva?Scrie pe scurt,da nu ma lua tu pe mine cu proasta crestere si cu dastea ca nu ai stat tu la p... mea sa vezi cum am crescut si in situatia in care am crescut da?Tot ce spui tu e ca eu am postat niste poze cu un prototip ce urmeaza sa fie scos pe piata si ceva genul ca nu ar trebuii sa postez asa ceva.Asta inteleg de la tine,dac ai ceva INTERESANT de spus te rog daca iar bati campii ca pana acum te rog sa incetezi.
Multmesc pentru intelegere.
ps: Daca tu esti in america si eu in romania crezi ca suntem diferiti?
Editat de spiner la 18-06-2010 13:12
| |
|
|
| sulita |
Postat la 26-07-2010 18:18
|

Membru Pro

Postări: 76
|
probail stimata doamna thana ,este inginer la o companie rivala |